Ürün Formülasyonlarımıza Dermatolojik Bir Bakış

Bileşenlerimizin her biri, etkinlikleri için özenle seçilmiştir. Kullandığınız ürünlerimizin formülasyonları, cilt üzerinde hangi amaca hizmet ettiği ve nasıl elde edildiği gibi aklınıza takılan tüm soruların yanıtlarına kolayca erişebilirsiniz!

Besleyici bileşen

  • Helianthus annuus (sunflower) seed oil
  • Prunus armeniaca (apricot) kernel oil

Doku Bileşeni

  • Caprylic / capric triglyceride
  • Peg-40 sorbitan peroleate

Koku ve Aroma

  • Fragrance (parfum)

Stabilizatör

  • Tocopherol

Ürünlerimiz Mercek Altında

Formüllerimizin bileşenleri çok sıkı dermatolojik kriterlere göre seçilmiş ve bağımsız toksikoloji uzmanları tarafından onaylanmıştır. Bu içerikler üç ana aktif bileşen kategorisinde sınıflandırılmış olup, isimlerine tıklayarak her birinin yapısını, görevini ve nasıl elde edildiğini keşfedeceksiniz.

Bu bölümde ürünün etkinliğinin nemlendirici, onarıcı, lipid yenileyici gibi cilt mekanızmasını destekleyen ya da peeling, matlaştırıcı, güneş filtreleri gibi fiziko-kimyasal özelliğinde olmasını sağlayan bileşenler listelenmiştir.

Burada listelenen bileşenler, ürünlerimizin formülizasyonunda kullanılan en güncel bileşenlerdir. Üretimi ile pazardaki dağıtımı arasında bir zaman gecikmesi olabileceğinden, elinizde bulunan ürün ambalajın üzerindeki içerik listesine bakabilirsiniz.

Caprylic/capric triglyceride

Nedir?

Gliserin ve yağ asidi türevi (trigliserid)

Amacı Nedir?

Emoliyan bileşeni: Cilde uygulandığında yumuşatıcı etkisi olan ürünler

Nasıl Elde Edilir?

Bitkisel yağdan elde edilen yağ asidi ve gliserin birleşimi.

Helianthus annuus (sunflower) seed oil

Nedir?

Ayçiçeği yağı

Amacı Nedir?

Besleyici bileşen: Lipit sağlayarak cildin koruyucu tabakasının ve yapısının güçlenmesine destek olur.

Nasıl Elde Edilir?

Ayçiçeği tohumu özü

Prunus armeniaca (apricot) kernel oil

Nedir?

Kayısı yağı

Amacı Nedir?

Besleyici bileşen: Lipit sağlayarak cildin koruyucu tabakasının ve yapısının güçlenmesine destek olur.

Nasıl Elde Edilir?

Kayısı çekirdeği özü

Peg-40 sorbitan peroleate

Nedir?

Sorbitan ve yağ asidi esteri

Amacı Nedir?

Emülgatör: Emülsiyon oluşumunu ve dengesini sağlar.

Nasıl Elde Edilir?

Bitkisel yağdan elde edilen yağ asidi senteziyle elde edilen bileşen.

Fragrance (parfum)

Nedir?

Koku kompozisyonu

Amacı Nedir?

Koku ve Aroma Bileşeni: Ürüne koku duyusuna hitap eden özellik kazandırır.

Nasıl Elde Edilir?

Sentez

Bir bileşenin sentezi için NAOS, bir bitkiden ekstrat almak zorunda kalmadan, doğal bir molekülü yeniden sentezleyebilir. Böylece biyoçeşitliliğe saygı gösterirken, saf ve mükemmel tanımlanmış bir bileşen elde eder.

Tocopherol

Nedir?

E Vitamini veya tokoferol

Amacı Nedir?

Antioksidan: Ürünün içerdiği bileşenlerin oksitlenmesini engeller.

Nasıl Elde Edilir?

Cildin doğal yapısında bulunan ve bitkisel yağdan elde edilen bileşen.

 

ABCDerm Relaxing Oil hangi cilt tipleri için kullanılmalı? Nasıl ve ne zaman uygulanmalı?

Tüm Cevaplar BIODERMA Web Sitesinde
Eşsiz bilimsel yaklaşımımız olan ekobiyolojiyi keşfedin.

Şeffaflık Yaklaşımımız

Aix-en-Provence'daki NAOS Laboratuvarlarımıza hoş geldiniz.
Eşsiz bilimsel yaklaşımımız olan ekobiyolojiyi keşfedin.

Diğer Formülasyonlar: BIODERMA

ABCDerm Gentle Shampoo Şampuan

BIODERMA

Bileşeni Keşfet

ABCDerm Hydratant Bakım Sütü

BIODERMA

Bileşeni Keşfet